Autor: Logistikauudised.ee • 4. märts 2024

Kasutatud autode müüja Longo Grupp valiti Euroopa kõige kiiremini kasvavate ettevõtete hulka

Eesti ja Baltikumi suurim kasutatud autode müüja Longo Grupp märgiti ära Briti majanduslehe Financial Timesi koostatud Euroopa parimate kasvufirmade edetabelis. Tuhande valitud ettevõtte hulka pääses vaid 17 autondusega tegelevat firmat ning Longo oli neist paremuselt kümnes.
Longo Grupi müügidirektor Rainer Uukkivi.
Foto: Vallo Kruuser

„See on suur tunnustus, kui Financial Times valib sind mitmekümne miljoni Euroopas tegutseva ettevõtte hulgast üheks tuhandest ettevõttest, kes on sellel kontinendil näidanud kõige kiiremat kasvu,“ tõdes Longo Grupi tegevjuht Edgars Cērps.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077