Autor: Logistikauudised.ee • 19. veebruar 2024

Viking Line’i 2023. majandusaasta oli läbi aegade parim

Viking Line’i 2023. aasta konsolideeritud müügitulu oli 491,4 miljonit eurot (mullu 494,7 miljonit eurot). Muud äritulud olid 9,1 miljonit eurot (24,1 miljonit eurot), konsolideeritud maksueelne kasum oli 45,4 miljonit eurot (28,0 miljonit eurot) ning maksujärgne kasum oli 36,3 miljonit eurot (22,7 miljonit eurot). Laevafirma juhatus teeb ettepaneku maksta 1 euro dividendi aktsia kohta, mis vastab 48 protsendile tulust.
Foto: Viking Line

Geopoliitiline olukord ja selle mõju energiahindadele, inflatsioonile, intressimääradele ja valuutadele ning nende ebakindlustegurite mõju inimeste reisimisharjumusele, nõudlusele, tarbimisharjumustele ja kuludele on jätkuvalt väga ebakindel, teatab laevafirma.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077