Autor: Logistikauudised.ee • 12. veebruar 2024

Tallinna ühistranspordiga teenindati eelmisel aastal ligi 133 miljonit reisijat

Tallinna Linnatranspordi (TLT) enam kui 650ühissõidukit sõitsid läinud aastal kokku ligi 36 miljonit kilomeetrit ning teenindasid ligi 133 miljonit reisijat, mis on 36,5 miljoni võrra rohkem kui 2022. aastal.
Tallinn kavatseb soetada ka uusi trollibusse.
Foto: TLT/Mark Kitajev

Reisijate arvu ja läbisõidu kasvu taga on tallinlaste tavapärase liikumise juurde naasmine, kuid kindlasti ka üldine elukallidus, mis paneb inimesi üha enam otsustama tasuta ja mugavaid ühendusi pakkuva ühistranspordi kasuks. Lõppenud aasta näitas, et ühistranspordiga on sageli linnas mugavam liigelda, sest puudub parkimise mure ning arendustööd liinivõrgu parandamisel on samuti teinud ühendused eri linna osade vahel sõitjatele mugavamaks ja ligipääsetavamaks, pakkudes head alternatiivi isikliku auto kasutamisele. Selles suunas jätkub töö ka käesoleval aastal, edastab TLT pressiteade.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077