Autor: Carmel Poom • 5. veebruar 2024

Tallink kaotas reisijaid, kuid kaubavedu keeras taas tõusule

Tallinki kaubavedu Eesti ja Soome vahel kasvas, kuid kokkuvõttes kahanes.
Foto: Liis Treimann
Tallink vedas jaanuaris 2,4 protsenti vähem reisijaid kui eelmise aasta esimesel kuul. Kaubaveoühikute maht aga lõpuks ometi suurenes ja seda 4,5 protsenti.

Jaanuaris vedas Tallink 329 974 reisijat, võrreldes eelmise aasta jaanuariga vähenes reisijate arv 2,4 protsendi võrra. Samuti vähenes reisijate sõidukite arv 3 protsenti, 50 234 ühikuni. Kaubaveoühikute maht suurenes 28 606 ühikuni, mida on 4,5 protsenti rohkem kui mullu jaanuaris.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077