Autor: Kaubandus.ee • 20. detsember 2023

TTJA kontrollis e-poodide tarnetähtaegu

Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Amet (TTJA) teostas 28 e-poes kontrolloste eesmärgiga välja selgitada, kas e-poodides märgitud tarne tähtajad vastavad tegelikkusele.
Selleks, et kontrollida, kas lubatud tarne tähtajad vastavad tegelikkusele, sooritas TTJA käesoleva aasta 14. novembril kontrolloste 28 e-poest, kus lubati lühikesi tarnetähtaegu valdavalt alates ühest päevast kuni nädalani.

Üldsusele on teada, et novembris toimub Must Reede, algavad paljud sooduskampaaniad ning valmistutakse jõulukinkide soetamiseks. Seega aktiveerub oluliselt ka e-poodidest ostlemine. Juhime kauplejate tähelepanu sellele, et tarneaegade lubaduste andmisel peab arvestama ka ostude suurenemisest tuleneva koormusega.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077