Autor: Logistikauudised.ee • 7. detsember 2023

Venipak: e-kaubanduse kasvu pidurdumist pole oodata

Venipaki hiljutise uuringu järgi on Baltikumis e-ostlejate osakaal märkimisväärne: tervelt 94% uuringus osalenud eestlastest, 97% lätlastest ja 98% leedulastest soetavad kaupu veebist.
Lääne-Euroopas ostetakse internetist praktiliselt kõike: toiduaineid, riideid, majapidamistarbeid. Baltikumis on aga lisaks traditsioonilistele e-kaubanduse toodetele suur osakaal veebi vahendusel soetatud teenustel.
Foto: Adas Vasiliauskas

Venipaki rahvusvahelise äriarenduse juht Sabina Bačiulienė, ON24.ee turundusjuht Maarja Lenk ja Apotheka e-apteegi juht Jürgen Jänese räägivad nii e-kaubanduse olukorrast Baltikumis, populaarseimatest kaubagruppidest kui ka sektori probleemkohtadest.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077