Autor: Logistikauudised.ee • 18. detsember 2023

Väikesadamate ebaühtlast taset tahetakse parandada

Eestis on üle 235 sadama, millest suurem osa on eraomanikele kuuluvad väikesadamad. Et väikesadamad on praegu väga ebaühtlase tasemega, soovib kliimaministeerium muuta valdkonna arendamise kontseptsiooni.
Väikesadamate arendamisele otsitakse uut ärimudelit.
Foto: Raul Mee

Tänasel väikesadamate foorumil nenditi, et kui seni on väikesadamaid arendatud aastateks 2014-2020 koostatud arengukontseptsiooni alusel, siis nüüd vajab valdkond uut lähenemist, mis keskenduks enam kestlike teenuste ja infrastruktuuri arendamisele põhivõrgustiku sadamates. Põhivõrgustiku sadamateks saavad need, millel on riigi tasandi oluline roll – on selleks asukoht võrgustikus, piirkondlik roll, toimiv ärimudel või võimalikud funktsioonid mereenergeetika vaates.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077