Autor: Logistikauudised.ee • 15. detsember 2023

Purtse vesinikku hakkavad kasutama Alexela tanklad ja Go Busi vesinikubussid

Keskkonnainvesteeringute Keskuse rahastatava Enefit Greeni Purtse tuule- ja päikesepargis tootma hakatava rohevesiniku võtavad kasutusele Alexela tanklad ja Go Busi vesinikubussid.
TLT katsetas tänavu Tallinnas vesinikubussi, Go Busil on plaanis soetada kolm taolist ja panna nad sõitma Tartu linnaliinidel.
Foto: TLT

Enefit Green plaanib KIKi toetuse abil arendada Purtse hübriidparki vähemalt 0,5 MW suuruse elektrolüüseriga rohevesiniku tootmisjaama, mis suudab pakkuda vesinikku vähemalt seitsmele liinibussile aastas. Projekti kogumaksumus on 13,7 miljonit eurot, millest toetus moodustab 9,9 miljonit.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077