Autor: Logistikauudised.ee • 11. detsember 2023

Topauto tegevjuhiks sai Aivar Kägu

Eesti kapitalil põhineva automüüja Topauto tegevjuhiks sai Aivar Kägu, kes seni töötas Topautos järelteeninduse osakonna juhina.
Topauto tegevjuht Aivar Kägu.
Foto: Marge Kaljuvee

"Usun, et minu pikaajaline kogemus automüügis aitab kiirelt ja adekvaatselt reageerida turu vajadustele ning pakkuda klientidele lisaks laiale mudelivalikule parimat teeninduskogemust," ütles Aivar Kägu.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077