Autor: Carmel Poom • 8. detsember 2023

Clevon korjab raha ookeani tagant

Sügisel Nasdaqi alternatiivbörsilt First North lahkunud robotsõidukite firma Clevon kogub nüüd raha USA investoritelt. Kokku soovitakse koguda 5 miljonit dollarit, selgub Clevoni blogipostitusest.
Clevon näeb robotsõidukitele suurt potentsiaali.
Foto: Liis Treimann

Rahastust on vaja, et arendada isejuhtivate robotsõidukite tööstusharu, kirjutab ettevõte oma kodulehel. Ettevõtte sõnul on investoritel praegu ideaalne võimalus valdkonda panustada, et varsti võidulainest osa saada.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077