Autor: Logistikauudised.ee • 29. november 2023

Hollandi puhkepark võttis kasutusele Clevoni robotkulleri

Clevoni robotkuller liitus Euroopa juhtiva puhkepargi, Landal GreenParksi meeskonnaga, kus ta hakkab esialgu vastutama külaliste voodipesu kohaletoimetamise ja kogumise eest.
Robotkuller koos Landali maskotiga.
Foto: Clevon AS

Tegemist on omanäolise projekti ja esimese puhkeasutusega Euroopas, kes on võtnud kasutusele säärase robotabilise. "Clevoni robotkulleri kasutuselevõtt Landal GreenParksis märgib olulist etappi tehnoloogia ja võõrustamise valdkonna ühendamisel," ütles Clevon pressiteate vahendusel.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077