Autor: Tõnu Tramm • 10. november 2023

Scania noppis veokitesti peavõidu, DAF valiti juhtide lemmikuks

Scania sadulveok 420 R, mis kasutab 2021. aastal turule toodud Super-sarja mootorit, võitis tänu kütusesäästlikkusele Saksa maineka pikamaaveokite võrdlustesti European Truck Challenge. Autojuhtide lemmiku tiitli pälvis DAF XF 450.
Peavõidu noppis testis Scania 420 R.
Foto: 1Truck.tv

Saksamaal Karlsruhes toimunud NUFAMi messil anti üle auhinnad “European Truck Challenge” (ETC) veokite võrdlustesti võitjatele. Sel aastal saavutas tänu testi madalaimale kütusekulule ETC peapreemia Scania 420 R, “Juhi valik” auhind anti DAF XF 450le.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077