Autor: Logistikauudised.ee • 28. september 2023

Transpordiamet ja taristuehitajad hakkavad koos teehoiu keskkonnajalajälge vähendama

Transpordiamet ja Taristuehituse Liit sõlmisid sel nädalal teehoiu CO2 heitkoguste tegevuskava kokkuleppe aastani 2030, mis toob teehoidu keskkonnasäästlikumaid materjale ja lisab riigihangetesse keskkonnahoidlikkuse kriteeriumi.
Eesti esimese roheasfalti paigaldamine Imaveres.
Foto: Andres Raudjalg

„Transpordiameti suur siht on liikuda üha enam keskkonnajalajälge vähendavate tegevuste suunas. Juba sel aastal oleme teinud mõned hanked, mille üks oluline osa on keskkonnahoid,“ ütles Transpordiameti peadirektor Priit Sauk. „Kindlasti on teede projekteerimise, remondi ja ehituse keskkonnahoidlikel hangetel oluline potentsiaal CO2 heitkoguste vähendamiseks.“

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077