Autor: Logistikauudised.ee • 28. september 2023

Iga kuu jääb ligi 10 000 liikluskindlustuse lepingut uuendamata

Liikluskindlustuse fond (LKF) saadab iga kuu ligi 10 000 liikluskindlustuse meeldetuletust autoomanikele, kelle liikluskindlustuse leping on lõppenud ja see on uuendamata. 60 protsenti meeldetuletuse saajatest sõlmib kohe uue lepingu.
Liikluskindlustuse puudumine läheb kalliks maksma liiklusõnnetuse puhul.
Foto: Veiko Tõkman

LKFi juhatuse liikme Lauri Potsepa hinnangul päästab liikluskindlustuse meeldetuletus paljusid suurest hädast. “Üle poole selle saajatest sõlmib kohe uue lepingu ja pääseb niimoodi võimalikust trahvist kindlustuseta sõitmise eest või isegi kahju kinnimaksmisest liiklusõnnetuse põhjustamisel. Meie praktika näitab, et tavaliselt liikluskindlustuse leping ununeb pikendada,“ ütles Potsepp.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077