Autor: Logistikauudised.ee • 27. september 2023

Talvine lennuplaan toob müüki ajaloo suurima istekohtade arvu

Tallinna lennujaamast saab eeloleval talvehooajal 17 lennufirmaga lennata 40 otselennu liinil. Müügis olevate istekohtade arv on läbi ajaloo suurim, võrreldes eelmise talvehooajaga on müügis 10% rohkem istekohti.
Tallinna lennujaam.
Foto: Andras Kralla

Talvisele lennugraafikule minnakse üle traditsiooniliselt koos kella keeramisega oktoobri viimasel pühapäeval, teatab Tallinna lennujaam.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077