Autor: Logistikauudised.ee • 7. september 2023

Tallinna lennujaam tegi augustis tänavuse nädalarekordi

Augustis läbis Tallinna lennujaama 284 600 reisijat, mis on eelmise aastaga võrreldes 0,8% vähem, samas löödi augusti 34. nädalal selle aasta nädala reisijate rekord – 66 679 reisijat. Alates aasta algusest on lennujaama läbinud 1,96 miljonit reisijat, mida on 10% ehk 184 000 reisijat rohkem kui eelmisel aastal samal perioodil.
Augustis oli Tallinna lennujaamas reisijaid veidi vähem kui aasta eest.
Foto: Andras Kralla

Augustis lendas Tallinna lennujaamast regulaarliinidel 15 lennufirmat, lennutades reisijaid 32 sihtkohta. Kõige rohkem otselende on airBalticu lennugraafikus, mis lendas 16 sihtkohta. Regulaarliinidele lisandusid tellimuslennud, mille reisijate hulk moodustas 11% kogu reisijate arvust. Populaarsemad tellimuslendude sihtkohad olid Türgi, Montenegro ja Bulgaaria puhkusepiirkonnad. Ligi pooled kõikidest reisijatest lendasid suurematesse sõlmjaamadesse Riiga, Stockholmi, Helsingisse, Frankfurti ja Varssavisse.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077