Autor: Logistikauudised.ee • 5. juuli 2023

Poolaasta näitab Tallinna lennujaamas reisijate arvu kasvu

Esimese poolaastaga läbis Tallinna lennujaama 1 395 508 reisijat, mida oli 16% rohkem võrreldes eelmise aasta sama perioodiga. Juunikuus läbis lennujaama 269 911 reisijat, mis on eelmise aastaga võrreldes samas suurusjärgus.
ASi Tallinna Lennujaam juhatuse esimees Riivo Tuvike.
Foto: Liis Treimann

ASi Tallinna Lennujaam juhatuse esimehe Riivo Tuvikese sõnul on reisimise tipphooaeg käes ning inimeste soov uusi kohti avastama minna jätkuvalt suur.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077