Autor: Logistikauudised.ee • 19. september 2023

Uus Scania akutehas annab rohelise tule elektriveokite masstootmisele

Scanias algas uus ajajärk, sest Rootsis, Södertälje peatehases alustati elektriveokite akude kokkupanemist. Uue akutehase käivitamine võimaldab elektriveokite masstootmist.
Akude koostetehase käivitamine Södertäljes aitab kiirendada elektriveokitele üleminekut.
Foto: Dan Boman

„Olen väga uhke kõigi kolleegide üle, kes panustasid teadmisi ja kogemusi meie uue akutehase ülesehitamisse. Scania soovib eestvedada üleminekut jätkusuutlikumale transpordisüsteemile. Akude koostetehase käivitamine Södertäljes on üks meie peamisi tegevusi elektriveokitele ülemineku kiirendamiseks," ütles Scania president Christian Levin.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077