Autor: Logistikauudised.ee • 18. september 2023

Bussiga sõitjate arv on kasvuteel

Statistikaameti andmetel sõideti Eesti ettevõtete bussidega 2023. aasta II kvartali jooksul 40 miljonit korda. Seda on 20% enam kui aasta esimeses kvartalis.
Kõige rohkem bussisõite tehakse linnaliinidel.
Foto: Andras Kralla

Statistikaameti analüütiku Anu Ainsaare sõnul on maakonnaliinide puhul pandeemiaeelsed ehk 2019. aasta II kvartali sõitjate arvud juba ületatud. „Samas on sõitjate mahud pikematel sõitudel, nagu kaugliinid ja rahvusvahelised veod, endiselt 30% väiksemad kui 2019. aastal,“ kommenteeris Ainsaar.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077