Autor: Logistikauudised.ee • 12. september 2023

Eesti võõrustab maailma kütusevaru agentuuride tippkohtumist

Alates esmaspäevast, 11. septembrist võõrustab Eesti Varude Keskus (EVK) kahe päeva jooksul maailma kütusevaru agentuuride tippkohtumist. Kohtumisel on esindatud 30 riiki, mille strateegilised kütusevarud moodustavad valdava osa arenenud tööstusriikide naftatoodete puhvist.
Eesti Varude Keskuse juhatuse liige ja maailma varuagentuuride kokkusaamise ACOMES eesistuja Priit Enok.
Foto: Raul Mee

Tallinnas arutakse globaalse naftaturu tasakaalustamise võimalusi, rohepöörde mõju fossiilkütuste ärile ning vahetatakse kogemusi kütusevarude haldamise ja kriisiolukordades kasutusele võtmise osas.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077