Autor: Äripäev • 19. mai 2023

Riigikontroll: 60 miljoniga pole Paldiski LNG-sadamat töökorda saadud, kuidas edasi?

Riigikontroll nentis, et sadama rajamisse ja gaasitaristu ehitamisse Paldiskis on investeeritud juba ca 60 miljonit eurot maksumaksja raha, kuid LNG vastuvõtu võimekuse saavutamiseni pole veel jõutud, ja saatis kliimaminister Kristjan Michalile kirja, kus luges üles probleemid.
Paldiski LNG haalamiskai ehitus, see osa sai valmis isegi nõks enne tähtaega.
Foto: Andras Kralla

Riigikontroll võttis eesmärgiks välja selgitada, mida on vaja teha, et 2022. aastal Paldiskisse Pakrineeme sadamasse rajatud taristu kaudu oleks võimalik Eesti põhivõrku gaasi vastu võtta – kes ja mis tegevusi peab tegema ning kui palju nendeks aega ja raha kulub.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077