Autor: Logistikauudised.ee • 22. august 2023

Omniva avab sel sügisel 13 uuenenud postkontorit

Omniva avab augustist novembrini 13 uuenenud postkontorit üle Eesti. Tulevikupostkontorites on kliendile olemas kõik vajalik seoses e-kaubanduse ja postiteenustega. Lisaks pakub kontor senisest mitmekülgsemat, keskkonnasõbralikumat ja kliendikeskset teenindust. Täna avab uues asukohas uksed uuenenud postkontor Sillamäel.
Eelmise aasta detsembris avatud Tallinna Kaubamaja postkontor.
Foto: Omniva

„Posti- ja pakiteenus areneb kiiresti. Vaatamata sellele, et üha rohkem eelistatakse pakiautomaate, on jätkuvalt postiteenuseid, mida soovitakse teha just postkontoris kohapeal. Uuenenud postkontorites on loodud kaasaegsed tingimused uue põlvkonna postiteenusteks ja ootame kõiki külastama uusi kontoreid!” ütles Omniva juhatuse liige Kristi Unt.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077