Autor: Logistikauudised.ee • 29. juuni 2023

Viru bussiterminal suletakse ja trammiliiklus katkeb

Vanasadama trammitee ehitustööde järgmise etapiga suletakse esmaspäevast, 3. juulist Narva mnt-Hobujaama-Laikmaa ristmik – sellega seoses katkeb trammiliiklus liinidel 1, 2, 3 ja 4 kuni augustikuu lõpuni. Ajutiselt suletakse ka Viru terminal ja ühistransport suunatakse ümbersõidule.
Trammitee ehitus toob kesklinna liiklusesse ümberkorraldusi.
Foto: Liis Treimann

Sellel perioodil jääb teenindama ajutine trammiliin nr 6 Kopli–Tondi ja trammi asendusliin nr 52 Hobujaama – Ülemiste jaam.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077