Autor: Harro Puusild • 29. juuni 2023

Eesti meretööstuse kolm vajadust. Liit: oluline on soodustada rahvusvahelist koostööd

Eesti meretööstusel on kolm olulist vajadust, millele tuleks tähelepanu pöörata, märgivad Eesti Meretööstuse Liidu arendusnõunik Anni Hartikainen ja juhatuse liige Peeter Sääsk.
Eesti Meretööstuse Liidu juhatuse liige ja Saare Yachts OÜ juht Peeter Sääsk ning meretööstuse liidu arendusnõunik Anni Hartikainen.
Foto: Harro Puusild

Tööstusuudised.ee külastas hiljuti Saaremaa ettevõtteid, et rääkida tööstussektori olukorrast ja kohalike ettevõtete käekäigust. Eesti Meretööstuse Liidu juht Anni Hartikainen ja jahtlaevu tootva Saare Yachts OÜ juht ja meretööstuse liide juhatuse liige Peeter Sääsk tõid intervjuus välja meretööstuse kolm olulist vajadust. „Üldisest keskkonnast rääkidest saame meretööstuses välja tuua kolm olulist kriteeriumi või vajadust, millest esimene on tööjõu tuumteadmiste säilitamine ja kasvatamine,“ märkis Anni Hartikainen.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077