Autorid: Tõnu Tramm, Annika Matson Kald • 9. juuni 2023

TS Laevad: elektriautode laadijaid parvlaevadele paigaldada pole mõistlik

Elektriautode laadimistaristu laiendamise taustal on nii mõnedki mõelnud, miks ei võiks laadijad olla ka suursaarte vahel sõitvatel parvlaevadel? TS Laevade esindaja sõnul pole see siiski kuigi mõistlik mõte ja tõenäoliselt neid sinna ei tule.
TS Laevade hinnangul oleks diiselkütusega elektrit toota kallis ja mitte just kõige keskkonnasõbralikum.
Foto: Andras Kralla

„Oleme keskkonnahoidu väärtustav ettevõte ja elektriautode laadimise võimalusele ka ettevõttesiseselt mõelnud. Analüüsides võimalusi oleme jõudnud aga seisukohale, et elektriautode laadijaid parvlaevade pardale paigaldada ei ole hetkel mõistlik,“ nentis TS Laevade klienditoe spetsialist Kristiina Kommel.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077