Autor: Logistikauudised.ee • 7. juuni 2023

Elektri- ja hübriidautode osakaal uute autode müügis kasvab

Mais jätkus Eesti uute sõiduautode turul tõus ja elektriautode osakaal ületas 6 protsendi piiri, teatab AMTEL.
Elektriautod moodustasid mais uute autode müügist 6,5 protsenti.
Foto: Liis Treimann

Eestis müüdi maikuus 2289 uut sõiduautot, mida oli 5,3% enam kui eelmise aasta mais. Viie kuu kokkuvõttes on Eesti automüüjad andnud klientidele üle kokku 9870 uut sõiduautot, mis ületab möödunud aasta sama perioodi tulemuse 8%.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077