Autor: Logistikauudised.ee • 22. mai 2023

Taristuehituse liit sai üle 12 aasta uue juhatuse esimehe

Eesti Taristuehituse Liit (ESTEL) valis reedel, 19. mail, toimunud üldkoosolekul endale uue juhatuse ja juhatuse esimehe – senise kauaaegse juhi Sven Pertensi vahetas välja Indrek Pappel.
Uue juhatuse liikmed Indrek Pappel (vasakult), Tarvi Kliimask, Priit Kuldsaar, Andres Gailit, Jüri Läll ja Marek Koit.
Foto: Tarmo Trei

Uude juhatusse kuuluvad Verston OÜ liige Tarvi Kliimask, Verston OÜ juhatuse esimees Veiko Veskimäe, Üle OÜ juhatuse liige Marek Koit, TREV-2 Grupi juhatuse liige Priit Kuldsaar, KMG OÜ juhatuse liige Indrek Pappel, Tref ASi juhatuse esimees Andres Gailit ja Tallinna Teede ASi juhatuse esimees Jüri Läll. Juhatuse esimeheks sai Indrek Pappel ja aseesimeheks Andres Gailit.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077