Autor: Äripäev • 2. mai 2023

Omniva võtab järgemööda üle Express Posti kojukandeid

Omniva alustas 2. mail perioodika varahommikust kannet Pärnu linnas ja selle ümbruses, kus varem tegi kodukannet Express Post.
Omnivas said tööd ka Express Postist koondatud.
Foto: Andras Kralla

„Pärnu linnas on üle 8000 perioodika tellija ja nende jaoks jääb üldjoontes kõik samaks ehk ajaleht tuuakse nagu varemgi postkasti – nüüd on siis Omniva kirjakandjate poolt,“ ütles Omniva juhatuse liige Kristi Unt.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077