Autor: Logistikauudised.ee • 17. aprill 2023

Eesti lennufirma Marabu sai sertifikaadi kätte

Uus Eesti lennufirma Marabu sai transpordiametilt lennuettevõtja sertifikaadi ja tegevusloa kommertslendude alustamiseks.

Lennufirma Marabu näeb oma suurimat turgu Saksamaal, kuid Eesti ettevõttena hakatakse juba sel suvel pakkuma ühendusi ka Tallinnast. Ettevalmistused selleks on täies hoos. Uus lennufirma alustab tihedamat lendamist Münchenist ja Hamburgist seitsme moodsa 180kohalise A320 perekonna lennukiga, teatab ettevõte.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077