Autor: Logistikauudised.ee • 5. aprill 2023

1. juunist ei kehti Eesti sõiduki roheline kaart Venemaal

Alates 1. juunist 2023 ei kehti Eesti sõidukile väljastatud roheline kaart Venemaal ega Valgevenes, teatab Eesti Liikluskindlustuse Fond.
Eesti-Vene piiripunkt Narvas.
Foto: Andras Kralla

Samuti ei kehti Venemaa ja Valgevene roheline kaart samast ajast Eestis ega teistes Euroopa Majanduspiirkonna riikides. Kui Eesti autoga on vaja Venemaale või Valgevenesse sõita, siis tuleb sellele teha kohalik liikluskindlustus.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077