Autor: Logistikauudised.ee • 3. märts 2023

airBaltic saavutas 32 miljoni eurose ärikasumi

Lennufirma airBaltic avalikustas täna eelmise aasta konsolideetud finantstulemused ja säästva arengu aruande, mis esitlevad tugevaid ärinäitajaid.

Lennufirma saavutas 32 miljoni euro suuruse ärikasumi, mis näitab olulist finantspositsiooni tugevnemist võrreldes eelmise aastaga. Käive ületas 500 miljoni eurot, mis tähendab 145% kasvu võrreldes eelmise aastaga.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077