Autor: Logistikauudised.ee • 9. veebruar 2023

Lennufirma Nordica värbab laienemise tõttu pardameeskondi

Lennufirma Nordica kutsub 14. veebruaril lennundushuvilisi Ülemiste Keskuses toimuvale suurele lennudusteemalisele värbamispäevale.
Nordica ressursside juht Inese Sitko-Bulle.

Ettevõte pakub reisihimulistele tööotsijatele tasuta väljaõpet ja põnevat karjääri taevalaotuses. Eesti lennufirma on laienemas ja vajab oma Tallinna ja Vilniuse baasidesse juurde uusi kolleege ning seetõttu otsustati korraldada värbamispäev Ülemiste Keskuses.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077