Autor: Janno Riispapp • 26. aprill 2022

Infortar ja Alexela ostavad rohegaasi tootmisest partnerid välja

Alexela ja Infortari ühisfirma Eesti Biogaas OÜ ostab Vinni biogaasijaamast kaasomanikud välja ja saab ettevõtte ainuomanikuks, kui konkurentsiamet tehingule loa annab.
Infortari tegevjuhi Martti Talgre (keskel) sõnul maksab iga biogaasi jaam nullist ehitades rohkem kui 10 miljonit eurot, kuid rohepöörde vaates sellest ei pääse.
Foto: Liis Treimann

Seni osaühingus Vinni Biogaas 46,5-protsendilist osalust omav Eesti Biogaas ostab sama suure osaluse ettevõtja Rafik Asadovile kuuluvalt firmalt ja Lääne-Virumaa põllumajandusettevõtjalt Kalle Külaotsalt, kellele kuulub Vinni biogaasijaamast läbi ettevõtte 7 protsenti, kirjutab Äripäev.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077