Autor: Tõnu Tramm • 17. jaanuar 2022

Saksamaal avastati grupeering, kes varustas logistikaettevõtteid illegaalse tööjõuga

Läinud aasta lõpus Berliini prokuratuuri tellitud haarangute käigus avastasid tolli- ja politseiametnikud Saksamaal ohtralt tõendeid organiseeritud tööjõupettuste kohta logistikasektoris, millega on seotud ka Balti riikidest pärit ettevõtted ja isikuid.
Tööjõupuuduses Euroopa logistikafirmad sattusid sageli endalegi teadmata petiste ohvriks.
Foto: Unsplash

Saksamaal alustati menetlust Saksamaalt ja välismaalt pärit ettevõtete võrgustiku suhtes, kes palkasid ebaseaduslikult inimesi Ukrainast ja Moldovast ajutiselt tööle Saksamaa suurtesse logistikaettevõtetesse.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077