Autor: Logistikauudised.ee • 30. detsember 2021

Transpordiamet kuulutas välja hanke Pärnu‒Uulu neljarajalise teelõigu ehituseks

Transpordiamet kuulutas välja riigihanke riigitee nr 4 Tallinn‒Pärnu‒Ikla kilomeetrite 133,4-143 Pärnu‒Uulu 2+2 teelõigu ehituseks, mille eeldatav maksumus on 38,4 miljonit eurot ilma käibemaksuta.
Kose-Võõbu neljarajaline teelõik.
Foto: Tõnu Tramm

"Tegemist on järgnevate aastate ühe suurema investeeringuga maanteetaristusse," ütles Transpordiameti taristu haldamise teenistuse taristu ehitamise ja korrashoiu osakonna lääne üksuse juhataja Hannes Vaidla.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077