Autor: Logistikauudised.ee • 22. november 2021

Neste toob diiselautode heitmeid vähendava kütuse müügile üle Eesti

Neste pani madalama emissiooniga diislikütuse Neste MY Renewable Diesel™ müüki kaheksasse tanklasse Tallinnas, Harjumaal, Tartus, Narvas ja Haapsalus. 2022. aasta kevadeks on taastuvdiislikütus kättesaadav vähemalt 21 tanklas üle Eesti.
Neste Eesti peadirektor Dennis Antamo.
Foto: Neste

“Üleminek keskkonnasäästlikumale transpordile ei pea olema liiga keeruline ja otsuste tegemist ei ole vaja lükata kaugesse tulevikku. Kasvuhoonegaaside vähendamise lihtne lahendus on Neste MY näol turul olemas, järgnevatel kuudel teeme selle kättesaadavaks üle Eesti,” ütleb Neste Eesti peadirektor Dennis Antamo.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077