Autor: Logistikauudised.ee • 17. november 2021

Paulig vähendab koostöös Neste ja DSV-ga kohvilogistikast tekkivat saastet

87% Helsingist Baltimaadesse suunduvast kohvilogistikast loobub fossiilkütustest ja läheb üle taastuvale diislikütusele. DSV veokid, mis Pauligi kohvi Helsingist Baltimaadesse transpordivad, kasutavad alates 2021. aasta oktoobrist Neste MY taastuvat diislikütust.
Pauligi jaekaubanduse kommertsdirektor Baltikumis Rainer Tammet.
Foto: Paulig

Aastas tuuakse Helsingist Baltimaadesse enam kui 500 veokitäit Pauligi kohvi. Neste MY™ taastuvtoorainetest diislikütusele üleminek vähendab kohvitarnete süsinikujalajälge fossiilkütusega võrreldes kuni 90%. Sellega säästetakse aastas 84 000 kilogrammi heitgaase kütuse tarbimisel selle kogu elutsükli jooksul (well-to wheel).

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077