Autor: Logistikauudised.ee • 5. oktoober 2021

Eesti konkurentsivõimelisim transpordi- ja logistikaettevõte on AS DSV Estonia

Eesti Kaubandus-Tööstuskoda tunnustab ettevõtlusnädalal ettevõtteid, kes saavutasid parimad kohad konkurentsivõime edetabeli erinevates valdkondades. Konkursil osales kokku 1681 Eesti ettevõtet, millest tunnustati kaheteistkümne valdkonna parimaid. Täna selgus konkurentsivõimelisim transpordi- ja logistikaettevõte 2021, milleks on DSV Estonia AS.
DSV juht Alvar Tõruke Mait Paltsilt auhinda vastu võtmas.
Foto: Eesti Kaubandus-Tööstuskoda

„Üleilmse tervisekriisi tekitatud segaduses on DSV igati väärt konkurentsivõimelisima transpordi- ja logistikaettevõtte tiitlit. Nad on olnud tugevaks partneriks nii riigile, kui ka kõigile teistele oma klientidele, kelle töö jätkumine sõltub hästi toimivast kaubaveost,“ sõnas Eesti Kaubandus-Tööstuskoja peadirektor Mait Palts ning lisas, et DSV on konkurentsivõime edetabelis aasta-aastalt tõusnud, olles 2019. aastal 12. kohal ning 2020. aastal kuuendal kohal.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077