Autor: Logistikauudised.ee • 27. september 2021

Rail Baltica valmimine lükkub aastaid edasi

Rail Baltica planeeritud valmimine 2026. aastaks on ebareaalne ja enne kümnendi lõppu ilmselt rongid Euroopa vahet sõitma ei hakka, vahendab Postimees Rail Baltic Estonia juhi Tõnu Grünbergi väljaöeldut.
Kui detailplaneering 2022. lõpuks valmis saab, on juba hästi, kuid 2026. aastaks raudteed valmis saada on ebareaalne, tunnistas Rail Baltic Estonia juhatuse esimees Tõnu Grünberg
Foto: Raul Mee

„2026. aasta on seni olnud meie enda eesmärk, Euroopa tasandil pole see kivisse raiutud olnud. Nüüd on aga kahjuks selge, et see ajakava pole enam võimalik. Ühelt poolt ei jõua seda tehniliselt ja ehituslikult teostada, teisalt pole kogu projekti rahastamine kaetud,“ tunnistas Rail Baltic Estonia juhatuse esimees Tõnu Grünberg Postimehele.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077