Autor: Anu Jõgi • 6. august 2021

Ossinovski võttis firmast kuningliku dividendi

Oleg Ossinovski raudteefirma muutus koroona-aastal kasumlikumaks.
Foto: Liis Treimann
Oleg Ossinovski raudteemasinate rendi ja remondiga tegeleva Skinest Raili käive küll vähenes eelmisel aastal, aga kasum paranes ja Ossinovski võttis firmast 11,5 miljonit eurot dividendi.

Eelmise aasta Dividendide TOPi esimene mees Kristjan Rahu näiteks sai selle koha 11 miljoni euroga. Tõsi, aasta varem oli Rahu selle edetabeli tipus 34,3 miljoni euroga, aga see oli ka Eesti äriajaloo rekord.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077