Autor: Tõnu Tramm • 2. juuli 2021

Ossinovski osalusega vaguniäri teenis kopsaka kasumi

Oleg Ossinovski osalusega vagunirendi ettevõte AS Spacecom teenis 2020 aastal 11,5 miljonit eurot kasumit, mis on parim tulemus pärast 2013. aastat. Eriti muljetavaldav oli ettevõtte rentaablus, mis ulatus kõigi aegade kõrgeimale tasemele, 55 protsendini.
Spacecomi bilansis oli 2020. aasta lõpu seisuga 6520 tsisternvagunit.
Foto: Andres Haabu

Spacecom Grupi põhitegevusaladeks on raudteeveeremi, peamiselt tsisternvagunite väljarentimine. Aasta lõpu seisuga kuulus ettevõttele 6 520 raudteevagunit, ehk neli vagunit vähem kui 2019. aasta lõpus. Vaguneid renditakse välja peamiselt tähtajaga üks aasta.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077