Autor: Logistikauudised.ee • 29. juuli 2021

Rootsis pudenes Eesti veoki haagisest tõstuk koos juhiga, kahju ligi 33 000 eurot

Eesti veok sattus Rootsis eriskummalisse õnnetusse, kui veoki haagises laadimistöid teinud kahveltõstuk sealt alla pudenes. Tegu oli liikluskindlustuse juhtumiga, mille kahjusumma ulatub ligi 33 000 euroni.
Foto sündmuskohalt.
Foto: PZU

PZU Kindlustuse info kohasel võttis järelhaagisega sadulveok Rootsis kaupa peale ning veokijuht, olles enne sõidukile ringi peale teinud, arvas et koorem on peale laetud ja ta võib teele asuda. Haagises tundus kõik vaikne ning juht pani käigu sisse, et autot veidi edasi ajada ning siis haagise uksed sulgeda. Paraku oli tõstuk endiselt haagises, kust ta ühes tõstukijuhiga alla pudenes.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077