Autor: Logistikauudised.ee • 27. juuli 2021

Kai Realo lahkub Circle-K juhi kohalt

16-aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased 9 aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo viimane tööpäev on 19. augustil, tippjuht ei tee saladust ka oma uuest väljakutsest.
Kai Realo tunnistab, et on aeg liikuda edasi.
Foto: Andras Kralla

„Circle K peadirektori ametikoht on väga vastutusrikas, kuid kahtlemata ka üks parimatest töökohtadest Eestis. Olen 16-aasta jooksul saanud selles ettevõttes teha praktiliselt kõike, millest olen unistanud. Mul on olnud õnn töötada tiimiga, kes on hinnanud väärtuspõhist juhtimist ning arendada ettevõtet, mis on seisnud nii Circle K-s töötavate inimeste kui Eesti jaemüügisektori arengu eest,“ sõnas Kai Realo.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077