Autor: Logistikauudised.ee • 3. juuni 2021

Transpordiamet testib pika ja raske kaubaveosega sõitmist

Transpordiamet ja logistikafirma DB Schenker testivad kolmel õhtul Tallinna ja Tartu vahel enam kui 25 meetri pikkuse ning 60 tonni kaaluva autorongi kasutamist, et mõõta ülipika veose efektiivsust linnadevahelises transpordis, teatas AS Schenker.
DB Schenkeri autorong.
Foto: Kristo Vrager

Testid leiavad aset formatsioonis ehk korraga liiguvad Tallinna ja Tartu vahel kolm koormatud autot – üks 25,25meetrine 8teljeline ning 60 tonnise registrimassiga sõiduk, üks tavaline 16,5 meetri pikkune poolhaagis ning üks 10meetrine jaotusauto mõõtmetes veok.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077