Autor: Logistikauudised.ee • 21. mai 2021

Ettevõtte autopark – millal elektriline sõiduk end ära tasub?

Kui seni on elektriautodest räägitud eelkõige eraomanike kontekstis, siis reaalsus on ju tegelikult see, et suur osa Eestis ringi vuravatest tavasõidukitest kuuluvad hoopis ettevõtetele. Mis hetkest muutub elektriauto soetamine raamatupidamise Exceli tabelis kasumlikuks ning milline elektriauto üldse võiks sobida töösõitudeks?

„Elektriautodest huvitatud inimesi on Eestis hetkel rohkem kui praegu saadaolevaid autosid ja mudeleid,“ märkis Moller Auto Mustamäe esinduse juht Raido Lembit. „Tõsi, n1ö keskmine Eesti inimene ostab elektriautot veel võrdlemisi vähe, kuid entusiaste on uskumatult palju. Eriti palju on huvilisi noorema sihtgrupi seas,“ selgitas Lembit. „See huvi kandub aga tegelikult üle ka sellele, et need samad entusiastid tahaksid näha, et ka nende toetatud ettevõtted elektrilisi sõidukeid kasutaksid.“

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077