Autor: Logistikauudised.ee • 4. mai 2021

Bolt avas Eestis autode lühirenditeenuse

Alates 4. maist pakub Bolt Eestis autorendi teenust Bolt Drive, Tallinn on esimene linn maailmas, kus ettevõte uue teenuse käivitab. Bolt plaanib sel aastal investeerida üle 20 miljoni euro, et uut ärisuunda teistele Euroopa turgudele laiendada.
Foto: Bolt

“Meie linnaruumi üks suurimaid murekohtasid on eraautode suur maht, mis lisaks keskkonna kahjustamisele põhjustab ummikuid ja parkimisprobleeme. Tahame pakkuda taskukohast alternatiivi, et inimesed valiksid isikliku auto asemel üha enam vajaduspõhiseid transpordiviise. Selleks peame neile pakkuma erinevaid võimalusi oma transpordivajaduste katmiseks. Autorent on just see puuduv lüli meie senises tooteportfellis,” ütles Bolti asutaja ja tegevjuht Markus Villig.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077