Autor: Logistikauudised.ee • 29. aprill 2021

CityBee autosid saab nüüd rentida ka Tartus

29. aprillil avas CityBee esimesed parkimistsoonid Tartus. Sõidukeid on võimalik kasutada nii Tartu siseselt kui ka alustada ja lõpetada linnadevahelist sõitu Tallinnast Tartusse.
CityBee rendiautoga kahe suurema linna vahet sõitmine muutus oluliselt soodsamaks.
Foto: CityBee

„CityBee jaoks on oluline olla seal, kus on inimesed, kes meie teenust vajavad. Viimase poole aasta jooksul oleme saanud üha tihemini küsimusi, millal avame teenuse ka Tartus, mis on selge märk sellest, et CityBee renditeenus on Tartusse väga oodatud,“ selgitas CityBee Eesti turundusjuht Egert Kivisaar.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077