Autor: Logistikauudised.ee • 14. aprill 2021

Waybiller kaasas pool miljonit eurot, et transpordisektor päriselt paberivabaks muuta

Eesti logistikavaldkonna startup Waybiller teatas, et kaasas investoritelt 500 000 eurot, et muuta transpordisektor päriselt paberivabaks. Investeerimisringi kuuluvad Eesti ettevõtted Thorgate Ventures ja Vestman Energia koos Norra ingelinvestorite Espen Harstadi ning Nicklas Haslestadiga.
Foto: Waybiller

Waybiller asutati 2019. aastal tugeva logistikataustaga meeskonna poolt ning nende e-veoselehtede infosüsteem aitab ettevõtetel paberil saatelehtedelt täielikult digitaalsetele saatelehtedele üle minna. Waybiller on loodud koostöös spetsialistidega Eesti suurimatest teedeehitusettevõtetest (nt Nordecon) ja teraviljakasvatajatest (nt KEVILI). Samuti on lahenduse valmimisele kaasa aidanud Eesti Transpordiamet (endine Maanteeamet).

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077