Autor: Logistikauudised.ee • 11. märts 2021

Cleveron loob uute pakiautomaatidega üle-eestilise võrgustiku

Cleveroni uut tüüpi pakiautomaat maja välisukse juures.
Foto: Mikk Mihkel Vaabel
Cleveron toob müügile uue erapakiautomaadi ning rajab üle-eestilise võrgustiku, kuhu saavad kaupa tuua kõik soovijad e-toidupoodidest kullerfirmadeni, teatas ettevõte.

Eraisik saab rentida pakikapi 9,90 euro eest kuus. Cleveron teatas, et Ligi kolm aastat Viljandis ja Harjumaal kestnud testprojekt läks edukalt ning nüüd on eesmärk laiendada see kogu Eestile. Lisaks on arenduses ka spetsiaalselt kortermajadele mõeldud toidu- ja tavakaupade pakiautomaat.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077