Autor: Äripäev • 4. märts 2021

Eesti liitub ELi liikuvuspaketi kohtuasjadega

Liiklus Tallinn-Tartu maanteel.
Foto: Andras Kralla
Valitsus andis täna heakskiidu Eesti liitumisele Euroopa Liidu liikuvuspaketi vastu esitatud kohtuhagidega, et seista ELi ühisturu väärtuste ja rohe-eesmärkide täitmise eest.

Majandus- ja taristuminister Taavi Aasa sõnul ei käi Euroopa Parlamendi poolt heaks kiidetud põhimõtted sama jalga teiste Euroopa Liidu eesmärkidega, kus soovitakse liikuda järjest enam rohelisema transpordi ja konkurentsivõimelisema majanduskeskkonna poole.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077